Alla inlägg under juni 2008

ord

Av Jane Doe - 15 juni 2008 11:19

jag viskar små fina ord till honom inuti mitt huvud

ord som inte kommer ut

eftersom han inte känner detsamma 

Av Jane Doe - 11 juni 2008 16:23

Jag & A. Jag vet inte. Jag frågade honom om han drev med mig. För han har sagt så mycket konstigt på sistonde, saker som att jag skulle vara fin och nåt o ha. Så jag frågade vad han menade med det där...


Det verkade vara allvar. Han sa att han inte drev med mig.


Jag vet inte. Men jag tror inte heller att han skulle göra det..


Han har kommit att bli en av mina absolut närmsta vänner. Någon som jag ringer till bara för att få prata med.. Närmare bestämt den ende jag ringer till bara för att få prata med.. När jag ringer någon annan handlar det alltid om svar på olika frågor, men inte med A.


Det är helt klart något speciellt med honom, men jag tror jag behöver vara själv nu.. jag tror det iaf.. vad jag behöver.. men vad mitt hjärta säger... jag vet inte om det hänger ihop med det..

Av Jane Doe - 10 juni 2008 16:07

Jag har en sak jag vill skriva om, men vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det hela.. Jag återkommer...!

Av Jane Doe - 9 juni 2008 14:14

Har inte suttit så mycket vid datorn i helgen, har haft en vän här på besök, och helgen har varit fin. Inget hört från D heller, så det är väl dött där.


Min vän, A, det känns såhär efteråt som att det blev konstigt där... Han frågade, efter att han åkt hem, om jag var besviken för att det inte hände något mellan oss. Han uppfattade mig så iaf. Och det tycker jag känns konstigt. 

Jag har inte alls tänkt så, inte den här gången, för jag har lagt ner det hela, det här med oss. Men på nåt sätt fick han väl såna vibbar från mig, eller så inbillade han sig..


I mars (tror jag det var) sa jag att jag var kär i honom. Men det var helt fel tidpunkt.. och jag har gått ifrån det där.. fattar att det inte är bra.. Det är inte bra. Jag vill inte förstöra det vi har. Fast det kanske jag gjorde redan då.. Jag tycker om honom väldigt mycket, men vi är nog inte rätt.


Vart ville jag komma med det här då? Fick jag något utrett med de här meningarna? Just nu känns det inte så, men jag kanske finner någon mening med det senare. 

Av Jane Doe - 3 juni 2008 23:34

Har egentligen inget nytt att skriva. Det händer inte så mycket. Jag utbildas för ett nytt jobb och imorgon har jag redovisning i skolan. Det går säkert bra..


D är online på msn, men jag skriver inte.. Önskar att jag gjorde det, men det är bäst såhär. Jag tror inte att vi är bra för varandra..


Förresten, jag har en omröstning här bredvid --->

Svara gärna på den :) 

Av Jane Doe - 3 juni 2008 12:18

Har knappt pratat med D sedan sist.. Något hej någon gång på msn bara.. Jag vet inte riktigt hur han tänker, men jag tänker inte satsa något mer på honom iaf. Det känns bra som det är nu. Nu är jag singel och fri och kan göra som jag vill..!


Är extremt uttråkad idag, sitter och försöker plugga, och det är riktigt fint väder ute. Skulle ju varit nice att vara ute då.. menmen, jag behöver plugga..!


Till helgen får jag en inneboende. Har inte träffat henne innan, men jag behöver hjälp med hyran, så så fick det bli. Det är ju en tvåa jag bor i, så vi kommer ju leva väldigt nära varandra. Undrar hur det ska gå, om vi kommer döda varandra eller inte..

Det lär ni nog höra om isf..

Presentation

Omröstning

Har du varit här förut?
 Ja, jag är stammis.
 Ja, jag har halkat in här någon gång tidigare.
 Nej.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards